De weergave is misschien niet juist, u bekijkt de pagina in een klein scherm. Sleep het scherm groter.

Het Altheris team

Title

"Doe wat je het leukste vindt" Dat is ons uitgangspunt. Alle Altheris medewerkers hebben een gemeenschappelijke passie: techniek, sensor techniek. We houden ervan om anders te denken, wij geloven dat mensen laten doen wat ze het liefst doen, tot succes leidt. "Wanneer je doet wat je leuk vindt, wil je dit ook graag goed doen"
Zomaar een voorbeeld: Een jonge elektronica engineer met een enorme passie voor techniek van treinen, is in korte tijd uitgegroeid tot product manager van de special railway division. Zijn passie en plezier in zijn werk maakt hem uw beste partner.

Bij Altheris is er geen dag hetzelfde. Verzoeken van klanten van een op maat geëngineerde rotatie sensor voor in een OEM toepassing tot aan een zeer nauwkeurige inclinatie sensor voor op een boorinstallatie. En dat bij klanten over de hele wereld en in 1001 applicaties.

Wij geloven dat als je een baan hebt gevonden waar je van houdt, dat je geen dag van je leven meer 'hoeft' te werken.

Competence centers

Onze engineers hebben een achtergrond in elektronica, wat de fundamentele basis is voor sensor techniek. Toch zijn het niet alleen maar elektronica engineers die betrokken zijn bij het vinden van de juiste oplossingen of bij het begeleiden van complexe projecten. Altheris heeft mechanical engineers, software engineers, pcb designers en industrial designers om voor de klant tot de beste oplossingen te komen. Vanwege dit zeer ervaren brede kennis platform kunnen we onze klanten voorzien van alle noodzakelijke technische expertise.

Binnen de Althen sensors & controls groep (Altheris Sensors en Controls Nederland en Althen Mess und Sensortechnick Duitsland) wordt gewerkt met competence centers. Ervaren Product managers die experts zijn in 1 of meerdere specifieke productgroepen. Zij zijn continue bezig met het verruimen van kennis in hun specifieke productgroep. Hierdoor krijgt de klant altijd van een specialist de beste technische ondersteuning bij het vinden van de juiste oplossing. Regelmatig vinden er interne trainingen plaats om deze kennis te delen met collega's. Deze manier van werken zorgt ervoor dat het kennisniveau zeer breed en van erg hoog niveau is.