De weergave is misschien niet juist, u bekijkt de pagina in een klein scherm. Sleep het scherm groter.

Support mogelijkheden

Title

Bij Altheris streven wij ernaar om uw beste partner in sensoren, joysticks en andere meetoplossingen te zijn. Waarom wij dat doen? Niet enkel, omdat wij van ons vak houden en ons vak verstaan. Een betere vraag is, hoe we dat eigenlijk doen. Door u de beste sensor oplossing te bieden die er is en u de after care te bieden waarop u recht heeft.

Vragen over ons productprogramma

Het kan zijn dat u vragen heeft over een van de meetoplossingen die u bij ons heeft gekocht. Daarvoor kunt u ons altijd bellen of mailen, wij helpen u graag. Wilt u meer informatie over ons productprogramma? Dan is de Lunch en Learn Training wat voor u.

De Lunch en Learn Product training is een kosteloze training die plaatsvindt bij ons of bij u op kantoor. Tijdens deze training vertellen wij u over ons productprogramma. Dit kan over een specifieke productlijn gaan als u daar behoefte aan heeft of juist over alles wat Altheris te bieden heeft. Na de uitleg krijgt u de mogelijkheid om met zelf met onze producten te werken.

Kalibratie

Zijn de meetresultaten van uw sensoren de laatste tijd niet meer zo accuraat als voorheen? Laat ons uw sensoren opnieuw kalibreren! We werken samen met een uitstekende partner die gespecialiseerd is in het kalibreren van sensoren. Neemt u contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte voor het laten kalibreren van uw sensoren.

Zoals u ziet is Altheris uw complete sensor en meetoplossingen specialist van A tot Z.