De weergave is misschien niet juist, u bekijkt de pagina in een klein scherm. Sleep het scherm groter.

Prototypen

Title

Heeft u een meetapplicatie waarbij sensoren of andere meetoplossingen nodig zijn die op dit moment niet op de markt zijn? Mogelijk gaat het om een kleine aanpassing op een van onze standaard producten, maar het kan ook gaan om een product dat we vanaf nul moeten ontwikkelen. U kunt een afspraak maken met een van onze engineers om te horen wat de mogelijkheden zijn. Zij ontdekken graag of ze een prototype voor u kunnen ontwikkelen. Altheris streeft ernaar zo snel mogelijk naar een werkende oplossing voor de klant te komen, daarbij zijn eerste prototypen een belangrijk onderdeel van het engineering proces.

Onze engineers zijn continue bezig met het verdiepen van hun kennis en op de hoogte blijven van de laatste innovaties op het gebied van sensor technieken. Het ontwikkelen van nieuwe sensoren voor de meetbehoeftes van onze klanten is daarbij het voornaamste doel. Geef onze engineers een uitdaging, ze bijten zich erin vast en zijn vastberaden om u van een oplossing te voorzien. Dat is wat ze graag doen en waarin ze het beste zijn. mail of telefonisch 070 392 4421.

Onze engineers zijn continue bezig met het verdiepen van hun kennis en op de hoogte blijven van de laatste innovaties op het gebied van meettechnieken. Het ontwikkelen van nieuwe meetoplossingen voor de meetbehoeftes van onze klanten. Geef onze engineers een meetuitdaging, ze bijten zich erin vast en zijn vastberaden om u van en meetoplossing te voorzien. Dat is wat ze het liefste doen en waarin ze zeer goed zijn. Voor technisch advies of vragen over de eventuele ontwikkeling van prototypes kunt u hen bereiken via mail of telefonisch of telefonisch 070- 392 4421.