De weergave is misschien niet juist, u bekijkt de pagina in een klein scherm. Sleep het scherm groter.

Profiel

Title

Altheris BV Sensors & Controls is dé specialist op het gebied van sensortechnologie, instrumentatie, joysticks en (complete) meetsystemen. Altheris biedt een breed scala producten en services die al decennia lang voor oplossingen voor haar klanten hebben gezorgd. Het portfolio biedt zowel oplossingen voor OEM applicaties als voor test en measurement applicaties. Daarnaast kent Altheris enkele product divisies die zijn speciaal toegespitst op een specifieke branche, zoals bijvoorbeeld de civiele, oil & gas en de spoorwegindustrie.

Altheris produceert, ontwikkelt, levert standaard én op maat ge-engineerde in-house oplossingen in nauwe samenwerking met haar zusteronderneming Althen Gmbh In Kelkheim, Duitsland. Hiernaast bieden we een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van sensor-kalibraties en prototypes.

Altheris' missie is hoogwaardige klantgerichte oplossingen bieden. Door onze hoog opgeleide en ervaren medewerkers is Altheris dé specialist op het gebied van sensor technologie, instrumentatie, joysticks en complete meetsystemen.