De weergave is misschien niet juist, u bekijkt de pagina in een klein scherm. Sleep het scherm groter.

Althen Groep

Title

In de nabije toekomst bundelen Altheris Sensors & Controls en Althen Mess & Sensortechnik GmbH de krachten en gaan wij gezamenlijk verder onder de naam Althen Sensors & Controls. Zo combineren wij jarenlange ervaring en technische expertise. Door het samenvoegen van twee zeer ervaren teams van engineers is Althen in staat om de perfecte sensoroplossing te bieden voor (bijna) elke branche en toepassing.

Voor elk meet vraagstuk, bieden wij de sensoroplossing.
Althen is uw specialist op het gebied van sensoren, instrumentatie, turn-key meetsystemen en industriële joysticks voor the OEM markt, Test & Meet toepassingen en in de automatisering.

Naast het leveren van meetoplossingen bieden wij u ook extra services zoals:

  • Kalibratie
  • Service Level Agreements
  • Lunch & Learn sessies ( dit is een sessie waarin wij onze kennis over een bepaalde toepassing of techniek met u delen)
Voor elk meet vraagstuk bieden wij u de sensor oplossing.

Markten waarin wij actief zijn.
Althen's voornaamste markt is West-Europa en de VS. Wij hebben kantoren in Leidschendam (Nederland), het hoofdkantoor in Kelkheim (Duitsland) en nog een kantoor in Frankrijk en de VS.

Vanuit deze kantoren bieden wij meetoplossingen voor diverse bedrijven in verschillende branches. Heeft u een toepassing waarvoor u sensoren, joysticks, instrumentatie of complete geïntegreerde meetsystemen nodig heeft? Dan heeft u de juiste partner gevonden