De weergave is misschien niet juist, u bekijkt de pagina in een klein scherm. Sleep het scherm groter.

Civiele industrie

Title

Civiele applicaties vereisen, zeer betrouwbare, robuuste sensoren met een lange levensduur. Sensoren en meetsystemen die barre omstandigheden aankunnen. Altheris heeft verschillende meetoplossingen voor de civiele industrie die perfect zijn voor het uitvoeren van research op bruggen, gebouwen, tunnels en andere civiele toepassingen.

Onze sensoren meten onder andere waterdruk, inclinatie, uitzetten van beton, grondspanning, spanning verplaatsing. De uitkomsten van de metingen worden omgezet, zodat u deze op een datalogger kunt aflezen. Op onze dataloggers kunt u diverse data aflezen en loggen. Uitermate geschikt voor het verrichten van langdurige metingen.

Heeft u een civiele applicatie waarvoor u sensoren en dataloggers nodig heeft? Neemt u voor meer informatie, advies of een offerte contact op met onze engineer. Dit kunt u via de mail doen mail of telefonisch 070- 392 - 44 21.

Civiele toepassingen

Onze sensoren en meetoplossingen worden wereldwijd ingezet voor test en research doeleinden voor onder andere de volgende applicaties:
  • Bruggen
  • In tunnels
  • Drinkwater systemen
  • Dammen
  • Grond/terreinen