De weergave is misschien niet juist, u bekijkt de pagina in een klein scherm. Sleep het scherm groter.

Werken bij Altheris

Title

Altheris bv Sensors & Controls is een gerenommeerd engineering en verkoopbedrijf op het gebied van sensoren, meetinstrumentatie en joysticks. Altheris is onderdeel van de Althen Sensors & Controls group met kantoren in Duitsland, Frankrijk, USA, Zweden en Engeland. Wij zijn vertegenwoordigd in alle sectoren van de industrie.

De visie van Althen Sensors & Controls is: Althen is de beste allround sensor specialist in West-Europa. Ondanks de focus op verkoop in de Benelux, vind je onze producten overal.

Waar wij ook verkopen, onze producten staan bekend om hun hoge kwaliteit. Maar ons motto is niet enkel het aanbieden van hoge kwaliteit sensoren. Wij passen onze producten geheel aan naar de wensen van onze afnemers en bieden complete customized producten op het gebied van sensortechnologie.

Door middel van innovatieve oplossingen is Altheris in staat om naast een breed scala aan standaard sensoren ook turn key oplossingen aan te bieden. In samenwerking met onze kantoren in Frankrijk en Duitsland kunnen we expertise en applicaties uitwisselen wat onze marktpositie versterkt.

Op dit moment hebben wij geen vacatures.